Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΠΟΨΗ

Nα συστηθώ, είμαι ο Βασίλης και είμαι άνθρωπος

Ένα μήνυμα σαν όλα τα άλλα ,που νέοι κυρίως θέλουν να φανεί με κάθε τρόπο της απαγόρευσης του πολιτισμού, η δουλειά τους να φωνάξουν , είμαστε εδώ. Μια μουσική που δεν έχω κ μεγάλη σχέση εγώ, αλλά ποτέ δεν απορρίπτω κι ένα λιτό με σεβασμό τρόπο ο Βασίλης με έκανε να ψάξω την δουλειά του, είμαι από αυτούς που λέω φωνάξτε με τους νέους και πρώτα από όλα ακούστε τους, έτσι και έκανα.

Αφού έφαγα κανα δίωρο να ψάχνω το όχι και τόσο νέο που είδα στο you tube τον πήρα τηλέφωνο, είδα την σπίθα και την προσπάθεια, δεν χρειάστηκα άλλη σκέψη, θεώρησα υποχρέωση μου να μεταφέρω στο χαρτί την άποψή μου, δεν νοιάζομαι τόσο για συνεργασίες, έτσι κι αλλιώς ανατρεπτικός ήμουν πάντα, αυτό που μου έκανε το πολύπλευρο βλέμμα στον κόσμο της τέχνης από την σκοπιά του. Φυσικά στην κουβέντα έμαθα και για την ζωή του αλλά δεν είναι του παρόντος. Με έκανε να νιώσω τύψεις, να φτύσω άλλη μια φορά την τηλεόραση και να έχω ένα διάλογο μαζί της. Ναι τα κάνω αυτά. Αμέσως ζήτησα αδειά του να παρουσιάσω μια ταινία μικρού μήκους που έχει βγάλει, ξέρω δεν το περίμενε, όμως ας πρόσεχε, τον τρελό δεν τον προβλέπεις ποτέ, όπως και τα κουσούρια μου και με το δικό μου τρόπο, που μόνο ευγενικό δεν λές του είπα , φίλε μου τι έχεις να πείς σε όσους μπουν στον κόπο; Κουμπώθηκε αλλά , περά από τα λόγια παρακάτω μέσω τραγουδιού του μου είπε να σας πώ.

Προς τον Θοδωρή Φλου το toflou.gr και την protigrammi.gr

Θοδωρή πές τους θέλω να με λένε άνθρωπο, να λέγονται άνθρωποι και να είναι, θέλω να πάψω να φοβάμαι, μα να πάψει κι ο κόσμος να ζει με το φόβο, θέλω να παλέψω για αυτό όπως μπορώ με τα σωστά και τα λάθη μου, να δω πέρα από τη μύτη μου, να σκύψω πάνω από ότι αγνό υπάρχει ακόμα. Θέλω να ακουστεί η φωνή μου, η μουσική μου κι όπως έκανα το ταξίδι από την αγαπημένη μου Πάτρα στην Αθήνα, μπορεί να είμαι ορφανός μα όχι κενός γαζοντενεκές που λές κι εσύ, μας κλέβουν τη ζωή, παίζουν σκάκι και μόνο πιόνια είμαστε, παίζω στους δρόμους για να ζήσω, με διέξοδο την μουσική μου. Θέλω να δημιουργώ και να φωλιάσω μέσα σε ομοίους, αλλά όπως είπες κι εσυ να γίνω ένας καλός σπορέας να πετύχει η σοδιά να έχουνε οι επόμενοι, ζητώ να μείνω άνθρωπος, να γνωρίσω ανθρώπους, που σαν εμένα θέλουν να πάψουν να φοβούνται, δεν ξέρω γράψε ότι θες, μόνο μην ξεχάσω να συστηθώ είμαι ο Βασίλης Ράλλης από την Πάτρα και διαμένω Αθήνα, δική σας η γνώμη αν προσπαθώ και κατά πόσο τα καταφέρνω και λέω μόνο απαγγέλλοντας τα παρακάτω λόγια, στέρεψα, μόνο από την μουσική μπορώ να μιλάω και αυτό θα κάνω, σε λίγες μέρες μία μέρα πριν την επέτειο του Γρηγορόπουλου, έχω τα γενέθλιά μου 29 και καταθέτω κι αυτά ρε Θοδωρή, Άνθρωπο να με λένε και να πάψω να φοβάμαι.

Άσε με δεν θέλω να φοβάμαι

μόνοι μας σε σπιτικά κελιά

θέλουν να βρουν το μυστικό μας

Άρρωστη είναι τώρα η ζωή μας

άσωτη παραμένει η ψυχή μας

θέλω να πάψω να φοβάμαι.

Γέρασε η χαμένη δύναμή μας

νόσησε το χωριό σ’όλες τις H.Π.Α

ήμουν καλό ρομπότ σήμερα?

Άνοση είναι τώρα η φυλή μας

άτρωτη παραμένει η αντοχή μας

θέλω να πάψω να φοβάμαι. Με τιμή Βασίλης Ράλλης και το κανάλι μου στο youtube vasilis rallis.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

STARS-MEDIA

Πώς ο επταετής δικαστικός αγώνας του δημοφιλούς καλλιτέχνη για τρία εμβάσματα από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κύπρο, που θεωρήθηκαν άγνωστης προέλευσης, έληξε με...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Είτε μέσα από το e-katanalotis, είτε ακόμη και με το… παραδοσιακό SMS «2» στο 13033. Πώς θα μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τα ψώνια...

STARS-MEDIA

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η νικήτρια του Big Brother βρέθηκε καλεσμένη στο Εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά στη χθεσινή πρεμιέρα του «After Dark» στον ΣΚΑΪ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλλάζουν τα τρέχοντα όρια επιβατών σε αυτοκίνητα, ταξί και φορτηγά από Δευτέρα, σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.