Αρνήθηκε προτάσεις να γίνει υπουργός ο Σωτήρης Τσιόδρας

Εμμένει στις αρχές του ο επικεφαλής της Υγειονομικής Επιτροπής του υπουργείου, Σωτήρης Τσιόδρας. Ανησυχία μήπως η πολιτική διαχείριση προσπεράσει την υγειονομική.

Η τεράστια συμβολή του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα στην ιδιαίτερα επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, είναι απολύτως αναγνωρισμένη από το σύνολο του ελληνικού λαού- με εξαίρεση, ίσως, τους ελάχιστους… μυαλοφυγόδικους που πιστεύουν ότι ο ιός δεν υπάρχει!

Ο Σωτήρης Τσιόδρας, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες των «Παιχνιδιών Εξουσίας», έχει δεχτεί προτάσεις να αναλάβει επιφανείς κυβερνητικές θέσεις κατά τον επικείμενο ανασχηματισμό, μεταξύ των οποίων και να αναλάβει την ευθύνη της ανασυγκρότησης του δημόσιου τομέα υγείας.

Ο γνωστός καθηγητής αρνήθηκε τις προτάσεις να αναλάβει υπουργείο- χωρίς αυτή τη στιγμή να είναι γνωστό εάν τις προτάσεις έκανε ο ίδιος ο πρωθυπουργός ή εάν απεσταλμένοι του Κυριάκου Μητσοτάκη βολιδοσκόπησαν εκ μέρους του τις προθέσεις του γνωστού καθηγητή.

Να υπενθυμίσουμε ότι, όπως προ διμήνου περίπου αποκάλυψαν τα «Παιχνίδια Εξουσίας» και δεν διαψεύστηκαν, την άρνησή του να συμμετάσχει στην κυβέρνηση εξέφρασε και ο Ηλίας Μόσσιαλος, που εξακολουθεί να εκπροσωπεί τη χώρα στα διεθνή φόρα και οργανισμούς για τον κορωνοϊό.

Κάποιοι δε απορούν γιατί ο Σωτήρης Τσιόδρας πηγαίνει με μάσκα στο Μαξίμου, αν και είναι ο μόνος που τη φορούσε ή ότι παρακολούθησε φορώντας μάσκα την παράσταση στην Επίδαυρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Σωτήρης Τσιόδρας εμφανίζεται ανήσυχος το τελευταίο διάστημα μήπως και η πολιτική διαχείριση του κορονοϊού συνεχίσει να λαμβάνει το προβάδισμα από την υγειονομική διαχείριση και αποστέλλει τα σχετικά μηνύματά του προς όλες τις κατευθύνσεις!

ΥΓ: Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας έχει προβλήματα στις σχέσεις του με μέλη της Επιτροπής δεν ευσταθούν και, μάλιστα, διαψεύδονται κατηγορηματικά από όλες τις πλευρές…

Πηγή: ieidiseis.gr