Αγοράκι το σκάει κάθε βράδυ από το κρεβάτι του για να κοιμηθεί αγκαλιά με τον σκύλο του (video)

Η μαμά του μικρού ήθελε να μάθει πώς το αγοράκι της -ενώ το έβαζαν για ύπνο στο κρεβατάκι του- ξυπνούσε κάθε πρωί στο κρεβάτι του Brutus!

Λένε ότι ο σκύλος είναι ο πιο πιστός σύντροφος του ανθρώπου. Αυτό βέβαια συνεπάγεται ότι κι εμείς του δίνουμε την ίδια στοργή που μας δίνει και αυτός.

Αν και οι ενήλικες πολλές φορές το ξεχνούν αυτό, λόγω της δουλειάς και άλλων υποχρεώσεων, τα παιδιά δεν το ξεχνούν ποτέ. Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα παιδιά και τα σκυλιά είναι τόσο δεμένα μεταξύ τους. Οι Finn και Brutus δεν αποτελούν εξαίρεση.

Ο Finn, ένα αξιολάτρευτο αγοράκι είναι καλύτερος φίλος με τον Brutus, το μπόξερ της οικογένειας. Οι δυο τους είναι αχώριστοι από τότε που γεννήθηκε ο Finn. Το αγοράκι γεννήθηκε με ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο απαιτούσε άμεση χειρουργική επέμβαση. Ο Brutus ίσως το είχε καταλάβει, γι αυτό και πρόσεχε τόσο πολύ το μικρό αγόρι, από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Οι δυο τους είναι πάντα μαζί. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, ενώ κάθε βράδυ οι γονείς βάζουν για ύπνο το αγοράκι στο κρεβάτι του, εκείνο κάθε πρωί ξυπνάει στο κρεβατάκι του Brutus!

Ένα βράδυ, η Paige Knudston, η μαμά του Finn, αποφάσισε να βάλει κάμερα στο δωμάτιο του παιδιού για να μάθει πώς καταλήγει κάθε πρωί δίπλα στον σκυλάκο της οικογένειας. Τα πλάνα έπιασαν το μικρό παιδί να ξεγλιστράει από το κρεβάτι του για να κοιμηθεί στο πάτωμα δίπλα στο σκυλί του!

Στο υπέροχο βίντεο φαίνεται ο Finn να αρπάζει το αρκουδάκι του και μια κουβέρτα και στη συνέχεια να ξαπλώνει δίπλα στον Brutus!

Πηγή: topnews.gr